Filmek, könyvek és képregények a múlt századból

Chief Brody

Jaws makettek

2011. július 03. - Chief Brody

A McFarlane Toys a "Movie Maniacs 4" sorozat tagjaként 2001 októberében dobta piacra a JAWS DELUXE BOXED SET akciófigura-kompozíciót. A kézzel festett, kb. 45 cm széles alkotás a süllyedő Orcán fekvő cápát ábrázolja. Quint különálló figurája derékban szétszedhető, így a cápavadász darabjait behelyezhetjük a nagy fehér állkapcsai közé.


A Sideshow Collectibles 2006 szeptemberében adta ki JAWS produkcióját, mely a cápa 70 cm hosszú, közel 7 kg-os, kézzel összerakott és festett makettje. Az alapverzión kívül megjelent egy 250 darabos limitált kiadás is, melyhez Frank Wurmser mérnök eredeti Bruce-tervrajzainak reprodukcióit mellékelték .


A Premiere Props által forgalmazott makettekből egyenként 1975 darab készült (ugyebár a Cápa ősbemutatójának éve), és mindegyikhez Joe Alves látványtervező aláírásával ellátott eredetiség-igazolás tartozik. Az első két képen látható hal 36 cm hosszú, a jobb felső 10 cm magas, míg az utolsó tekintélyes hossza 69 cm. Különlegesség a forgatáson használt állványzatra felszerelt cápa replikája.

 






















2006 novemberében jelent meg a McFarlane Toys 3D filmposztere (méret: 203 x 305 x 51 mm).

A bejegyzés trackback címe:

https://chiefbrody.blog.hu/api/trackback/id/tr7414163383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása